Περιηγηση στην Θεσσαλονίκη με ΤΑΞΙ/VAN/ VIP

Γνωρίστε τις αυθεντικές γειτονιές που συχνάζουν οι ντόπιοι

cosmos transfer

Ιδωτική Περιήγηση

στην Θεσσαλονίκη

Σας παραλαμβάνουμε απο το σημείο που θα μας υποδείξετε  και σας μεταφέρουμε στο Λευκό Πύργο, το Βυζαντινό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Καμάρα, την Άνω Πόλη, τα Κάστρα και τον Άγιο Δημήτριο. Εξερευνήστε με άνεση την ιστορία και τον πολιτισμό μιας από τις αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας.

Μεταφορά με Ταξί στο Λευκό Πύργο, το Βυζαντινό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Καμάρα, την Άνω Πόλη, τα Κάστρα, τον Άγιο Δημήτριο και επιστροφή στο σημείο αναχώρησης.

Η οργάνωση του ταξιδιού σας σε ένα μέρος που θα επισκεφτείτε για πρώτη φορά μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν έχετε υπολογίσει τις μεταφορές σας από και προς τον τελικό προορισμό. Η Cosmos Transfer είναι εδώ για εσάς. Μπορείτε εύκολα να κλείσετε το ταξί ή βαν που θα σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο σας με άνεση και ασφάλεια.

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Λευκό Πύργο, Βυζαντινό Μουσείο, Αρχαιολογικό Μουσείο, Καμάρα, Άνω Πόλη, Κάστρα και Άγιο Δημήτριο.

Αφού φτάσετε στην Θεσσαλονίκη αεροπορικώς το ιδιωτικό σας ταξί ή βαν θα περιμένει για να σας μεταφέρει από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο, το Βυζαντινό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Καμάρα, την Άνω Πόλη, τα Κάστρα, τον Άγιο Δημήτριο.

Περιήγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης

Η περιήγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να "ανακαλύψετε" όλες τις εποχές των τελευταίων 2,5 χιλιετιών, όσο κρατάει και η ιστορία τη Θεσσαλονίκης, η οποία βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο όλων των ιστορικών γεγονότων της Μεσογείου.

Σχετικά με την περιήγηση στη Θεσσαλονίκη

Το πλούσιο παρελθόν της πόλης υφαίνεται στον ιστό της, με ρωμαϊκές, βυζαντινές και οθωμανικές επιρροές εμφανείς στα περίπλοκα ψηφιδωτά, τις θολωτές εκκλησίες και τις επιβλητικές οχυρώσεις.

Διαμόρφωση προγράμματος επίσκεψης

Για να γνωρίσετε καλύτερα την Θεσσαλονίκη, χρειάζεται να διαμορφώσετε ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Οι διάφορες τοποθεσίες των αξιοθέατων, μνημείων και μουσείων της πόλης μπορεί να σας βγάλουν εκτός ρυθμού, ειδικά αν κουβαλάτε μαζί σας βαλίτσες και αποσκευές. Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πόλης πιθανόν να μην μπορέσετε να απολαύσετε με την ησυχία σας τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης οπότε εμείς είμαστε εδώ για να σας απαλλάξουμε από αυτό το φορτίο και να σας μεταφέρουμε με άνεση στα σημαντικότερα σημεία.

Πληροφορίες περιήγησης

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιήγησης με ταξί, θα ζήσετε ένα συναρπαστικό μείγμα ιστορίας, πολιτισμού και μαγευτικών τοπίων. Από τα αρχαία ορόσημα της πόλης μέχρι τις γοητευτικές γειτονιές της, ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τη διαχρονική ομορφιά της Νύφης του Θερμαϊκού.

Η κάθε περιήγηση/εκδρομή έχει έναν βασικό σχεδιασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις αφού έχει συμφωνηθεί νωρίτερα με το προσωπικό μας.

Η Cosmos Transfer θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας ή το σημείο που θα μας υποδείξετε και θα σας μεταφέρει προς το Λευκό Πύργο, το Βυζαντινό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Καμάρα, την Άνω Πόλη, τα Κάστρα, τον Άγιο Δημήτριο και την επιστροφή στο σημείο αναχώρησής σας.

Τα ευρύχωρα, κλιματιζόμενα και σύγχρονα οχήματα μας σας προσφέρουν μία άνετη και ξεκούραστη μεταφορά.

Οι οδηγοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Εσείς απλά απολαύστε την περιήγηση!

Υπηρεσία Ξεναγού

Η Cosmos Transfer συνεργάζεται με έμπειρους ξεναγούς ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να αγαπήσουν όλες τις ομορφιές που κρύβει ο Λευκός Πύργος, το Βυζαντινό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Καμάρα, η Άνω Πόλη, τα Κάστρα και ο Άγιος Δημήτριος.

Tour guide and a group of friends

Ο στόλος μας

αποτελείται από νέας τεχνολογίας άνετα και ασφαλή οχήματα.
Οι επαγγελματίες οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι και έχουν εναρμονιστεί
με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα οδικής ασφάλειας.
Economy Car taxi Thessaloniki

Οικονομικό κλιματιζόμενο όχημα που φιλοξενεί άνετα και με ασφάλεια μέχρι 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους

VIP Car Transfer Thessaloniki.

Πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα που φιλοξενεί άνετα και με ασφάλεια μέχρι 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους

Van Transfer Thessaloniki

Οικονομικό κλιματιζόμενο όχημα τύπου VAN που φιλοξενεί άνετα και με ασφάλεια μέχρι 8 επιβάτες και τις αποσκευές τους

VIP Van Transfer Thessaloniki

Πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα τύπου VAN που φιλοξενεί άνετα και με ασφάλεια μέχρι 7 επιβάτες και τις αποσκευές τους

Τι θα δεις

Θεσσαλονίκη

Μια περιήγηση με ταξί στη δίνη της ιστορίας και του πολιτισμού:

βυθιστείτε σε έναν κόσμο αρχαίας ιστορίας, εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής και πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς σας μεταφέρουμε στα κυριότερα σημεία της αξιοσημείωτης πόλης.

Λευκός Πύργος: το σύμβολο της πόλης. Θαυμάστε την επιβλητική κατασκευή, και μαγευτείτε με ιστορίες για το ιστορικό παρελθόν του, από την αρχή ως τη βυζαντινή οχύρωση και τη μετατροπή του σε οθωμανική φυλακή.

Βυζαντινό Μουσείο:  ένας θησαυρός από έργα τέχνης, ψηφιδωτά και αντικείμενα που αφηγούνται την ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: φιλοξενεί μια εντυπωσιακή συλλογή αντικειμένων από την προϊστορική έως την ύστερη ρωμαϊκή περίοδο, όπως οι εκπληκτικοί χρυσοί θησαυροί των βασιλικών τάφων της Βεργίνας.

Καμάρα: η μαγευτική Αψίδα του Γαλέριου. Κάποτε ήταν η είσοδος στο συγκρότημα των αυτοκρατορικών ανακτόρων. Τα περίπλοκα σκαλίσματα και ανάγλυφα απεικονίζουν τις νίκες του αυτοκράτορα Γαλέριου επί των Περσών.

Άνω Πόλη:  περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια και απολαύστε την ατμόσφαιρα μιας περασμένης εποχής.

Κάστρα: το παλιό φρούριο της πόλης. Χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου κατά τη βυζαντινή περίοδο, αυτή η εντυπωσιακή κατασκευή προσφέρει επιβλητική θέα στη πόλη και τα περίχωρα. Εξερευνήστε τις επάλξεις και απολαύστε την πλούσια ιστορία του στρατηγικού οχυρού.

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου: αυτή η εκπληκτική βασιλική χρονολογείται από τον 5ο αιώνα και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα παλαιοχριστιανικής αρχιτεκτονικής. Βυθιστείτε στην πνευματική ατμόσφαιρα που διαποτίζει αυτόν τον ιερό χώρο.

Δημοφιλή σημεία

greece, thessaloniki, arch of galerius

Cosmos Transfer

Παροχές

Φτάστε στον προορισμό σας με ευκολία και άνεση. Άνετες, υπηρεσίες μεταφοράς με την αξιοπιστία της Cosmos Transfer.

01

Καινούργια οχήματα

Ανανεωμένος στόλος νέων οχημάτων που συντηρούνται τακτικά.

02

Επαγγελματίες οδηγοί

Με επαγγελματίες, έμπειρους οδηγούς στο τιμόνι εσείς απλά απολαύστε με ασφάλεια και άνεση την διαδρομή.

03

Τελικές τιμές στις κρατήσεις

Λάβετε την τελική τιμή εκ των προτέρων χωρίς κρυφές χρεώσεις ή πρόσθετους φόρους.

04

Δωρεάν παιδικά καθίσματα

Κρατήστε τα παιδιά σας ασφαλή και άνετα με τα ειδικά παιδικά καθίσματα που παρέχουμε στα οχήματα μας

05

Δωρεάν WiFi

Μείνετε συνδεδεμένοι και παραγωγικοί με δωρεάν Wi-Fi κατά τη διάρκεια της διαδρομής

Ιδιωτική Εκδρομή με οδηγό ΤΑΧΙ και VAN από Θεσσαλονίκη

τιμοκαταλογοσ

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

* Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των επιβατών χωρίς επαγγελματία ξεναγό. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητό και ποτό.

Ιδιωτική Εκδρομή με οδηγό ΤΑΧΙ και VAN από Θεσσαλονίκη

OUR PRICING

* Στις παραπάνω τιμές  συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των επιβατών  χωρίς επαγγελματία ξεναγό. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητό και ποτό.

Ζητήστε μια προσφορά για την περιήγηση