Κτήμα Γεροβασιλείου

Μια ματια στην Ελληνικη Οινοποιηση

cosmos transfer

Ημερήσια Εκδρομή

Κοντά στην Θεσσαλονίκη

Σαράντα λεπτά από τη Θεσσαλονίκη, φωλιασμένοι στην περιοχή της Επανομής, οι αμπελώνες προσφέρουν μια μαγευτική εμπειρία τόσο για τους λάτρεις του κρασιού όσο και για τους περιστασιακούς επισκέπτες.

Μεταφορά με Ταξί στο κτήμα Γεροβασιλείου.

Η οργάνωση του ταξιδιού σας σε ένα μέρος που θα επισκεφτείτε για πρώτη φορά μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν έχετε υπολογίσει τις μεταφορές σας από και προς τον τελικό προορισμό. Η Cosmos Transfer είναι εδώ για εσάς. Μπορείτε εύκολα να κλείσετε το ταξί ή βαν που θα σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο σας με άνεση και ασφάλεια.

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς αμπελώνες Γεροβασιλείου.

Αφού φτάσετε στην Θεσσαλονίκη αεροπορικώς το ιδιωτικό σας ταξί ή βαν θα περιμένει για να σας μεταφέρει από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στους αμπελώνες Γεροβασιλείου.

Απόσταση Θεσσαλονίκη - Κτήμα Γεροβασιλείου

Το κτήμα Γεροβασιλείου βρίσκεται 25 χλμ από την Θεσσαλονίκη. Υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης φτάνουμε με Taxi ή Van σε σαράντα λεπτά.

Δραστηριότητες

Στη γοητεία των αμπελώνων προστίθεται το Μουσείο Οίνου, απόδειξη της πλούσιας ιστορίας και της πολιτιστικής σημασίας της οινοποίησης στην περιοχή. Το μουσείο παρουσιάζει μια εντυπωσιακή συλλογή από αντικείμενα που σχετίζονται με το κρασί, όπως τιρμπουσόν, βαρέλια και αρχαία δοχεία κρασιού.

Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου ξεκινά το 1976, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της αμπελοοινικής κληρονομιάς, να συλλέγει εργαλεία αμπελουργίας, οινοποίησης, εμφιάλωσης και βαρελοποιίας από όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα η συλλογή ανοιχτηριών, που ξεκινά τη δεκαετία του '70, αριθμεί περισσότερα από 2600 αντικείμενα και τον κατατάσσει σ' έναν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες ανοιχτηριών στον κόσμο. Περιλαμβάνει σπάνια και ξεχωριστά ανοιχτήρια από τον 18° αιώνα, ορόσημα τεχνολογικής εξέλιξης, υψηλής αισθητικής και κοινωνικού συμβολισμού.

Πληροφορίες εκδρομής

Οι επισκέπτες των αμπελώνων μπορούν να μάθουν για την σχολαστική καλλιέργεια του σταφυλιού και τις καινοτόμες τεχνικές οινοποίησης που χρησιμοποιούνται. Η ξενάγηση κορυφώνεται με μια συνεδρία γευσιγνωσίας κρασιού, προσφέροντας μερικές από τις εξαιρετικές ποικιλίες που παράγονται στις εγκαταστάσεις.

Η κάθε εκδρομή έχει έναν βασικό σχεδιασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις αφού έχει συμφωνηθεί νωρίτερα με το προσωπικό μας.

Η Cosmos Transfer θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας ή το σημείο που θα μας υποδείξετε και θα σας μεταφέρει προς το κτήμα Γεροβασιλείου και την επιστροφή σας στη Θεσσαλονίκη.
Τα ευρύχωρα, κλιματιζόμενα και σύγχρονα οχήματα μας σας προσφέρουν μία άνετη και ξεκούραστη μεταφορά.

Οι οδηγοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Εσείς απλά απολαύστε την εκδρομή!

Ο στόλος μας

αποτελείται από νέας τεχνολογίας άνετα και ασφαλή οχήματα.
Οι επαγγελματίες οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι και έχουν εναρμονιστεί
με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα οδικής ασφάλειας.
Economy Car taxi Thessaloniki

Οικονομικό κλιματιζόμενο όχημα που φιλοξενεί άνετα και με ασφάλεια μέχρι 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους

VIP Car Transfer Thessaloniki.

Πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα που φιλοξενεί άνετα και με ασφάλεια μέχρι 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους

Van Transfer Thessaloniki

Οικονομικό κλιματιζόμενο όχημα τύπου VAN που φιλοξενεί άνετα και με ασφάλεια μέχρι 8 επιβάτες και τις αποσκευές τους

VIP Van Transfer Thessaloniki

Πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα τύπου VAN που φιλοξενεί άνετα και με ασφάλεια μέχρι 7 επιβάτες και τις αποσκευές τους

Τι θα δεις

Αμπελώνες Γεροβασιλείου

Ιστορική επισκόπηση:

 Ιδρύθηκαν από τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου τη δεκαετία του 1980 και από τότε έχουν γίνει σύμβολο καινοτομίας και ποιότητας στην ελληνική οινοποίηση.

Τα κτήματα βρίσκονται σε προνομιακή τοποθεσία, χάρη στο μοναδικό μικροκλίμα που διαμορφώνεται από τη δροσερή θαλάσσια αύρα και τις απαλές πλαγιές της Επανομής. Τα αμπέλια φιλοξενούν τόσο διεθνείς ποικιλίες σταφυλιού, όπως Syrah, Merlot και Chardonnay, όσο και γηγενείς ελληνικές ποικιλίες.

Η επίσκεψη υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία, συνδυάζοντας τη γοητεία των μαγευτικών τοπίων που κόβουν την ανάσα με τις απολαύσεις των κρασιών παγκόσμιας κλάσης και ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό της ελληνικής οινοποίησης.

Gerovasiliou wine museum

Δημοφιλή σημεία

Gerovasiliou vineyard κτήμα Γεροβασιλείου

Ιδιωτική Εκδρομή με οδηγό ΤΑΧΙ και VAN από Θεσσαλονίκη

τιμοκαταλογοσ

* Στις παραπάνω τιμές  συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των επιβατών  χωρίς επαγγελματία ξεναγό. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητό και ποτό.

Ζητήστε μια προσφορά για την περιήγηση